A legnépszerűbb szolgáltatásunk a C.V. Headshot fotózás. Az érdeklődők első kérdése, hogy míg fotózáson 20-30 vagy akár 50 fotó is készül, miért csak egy képet tartalmaz a csomag? Teljesen jogos kérdés.

A legtöbb kliensünk egy problémára keres megoldást. Szüksége van egy LinkedIn profil képre? Egy képet fog feltölteni. Ugyanígy van az önéletrajznál vagy weboldalnál. Ha több képet dolgoznánk ki, a csomag jóval drágább lenne és olyan képeket adnánk át, amelyek később nem lennének felhasználva.

Mi van akkor, ha az ügyfél egy inges-nyakkendős, fehér háttérrel készült képet választ a céges weboldalra, de később szüksége lenne a sötét hátterű, pólóban készült képre is, mondjuk egy Tinder profilhoz? Erre találtuk ki az utórendelést! A fotózás után két évig megtartjuk az összes nyersanyagot, így a megrendelő később is igényelhet fotókat. Ekkor nem kell újra megrendelni egy teljes fotózást, elég csupán a kiválasztott kép kidolgozásáért fizetni.

Rengeteg felesleges terméket és szolgáltatást vásárlunk nap mint nap. Szeretném, ha a headshot egy ésszerű és megtérülő befektetés lenne.